SAKARYA / ARİFİYE - Hanlı Ortaokulu

Hanlı Ortaokulu

Adres
HANLIKÖY MAH. SANAYİ CAD. OKUL SİTESİ SATSO MESLEK VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ BLOK NO: 90/1 İÇ KAPI NO: 3 ARİFİYE / SAKARYA
Vizyon
Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda, çağdaş ülkeler düzeyinde bir eğitim uygulayarak, öğrencilerimizi ve çevremizi bilgilendirmek, eğitimlerini sağlamak, kendileri ve ülkemiz için yararlı birer birey olmalarını gerçekleştirmektir.
Misyon
Bizler, idareci, öğretmen, bir bütün olarak, gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde, öğrencilerimizin bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, başarılı, kendine güvenen bir birey olarak yetişmelerini ve 21. yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için çalışıyoruz.
Giriş: 09.00 Çıkış: 15.10
Binamız doğal gaz kullanılarak kalorifer ile ısınmaktadır.
Ulaşım
İl merkezine 5 dk´da bir Hanlı-Organize Sanayi minibüsleri okulumuzun önünden geçmektedir. İlçe merkezine Hanlı merkezden saatte bir otobüs bulunmaktadır.
Öğrencilerimiz okula taşıma yolu ile gelmektedirler.
Yerleşim Yeri
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz İl Merkezine 8 km İlçe Merkezine 5 km uzaklıktadır.(Okulumuz 2023-2024 Eğitim ve Öğretim döneminde faaliyetlerine SATSO Motorlu Araçlar MTAL binasında devam edecektir.)
Diğer Hususlar